DGC ile DTO arasında protokol imzalandı

4 Aralık 2018
DGC ile DTO arasında protokol imzalandı

Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC) ile Denizli Ticaret Odası(DTO) arasında ‘Enflasyonla Mücadeleye Topyekün Mücadele’ kapsamında protokol imzalandı. DGC üyesi basın kuruluşları, DTO üyesi firmaların yapacağı reklam kampanyalarını, indirimleri oranında yayınlayacak. 

DTO Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı ve çok sayıda basın mensubu katılım gösterdi.

Etkinlikte konuşan DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan; “Denizli medyamız her zaman olduğu gibi bugün de elini taşın altına koyarak ‘enflasyonla topyekûn mücadelede bende varım’ diyerek desteklemiştir. Denizli medyasının temel taşları sağlam, yayınları içerikli ve kaliteli, sesi gür, kalemi etkili, yayın alanı geniş, sizin de bizim gibi önemli bir sosyal sorumluluğunuz var. Her biriniz aynı zamanda Denizli Ticaret Odası’nın da üyesisiniz. Ortak paydamız olan Denizlimiz için bir arada çalışmanın mutluluğunu taşıyoruz. Enflasyonla topyekûn mücadele için bugün burada atacağımız imza üyelerimiz ve sizler için hayırlı ve uğurlu olsun. Bugünde güzel bir destek ve işbirliği için toplanmış bulunuyoruz. Denizli’mizde ki basın kuruluşları ile siz değerli basın mensupları her şeyin hızla değiştiği dünyamıza çabuk ayak uyduran gazeteci kardeşlerimizsiniz. Kampanyamızın piyasalara olumlu etkisini ziyaret ettiğimiz üyelerimizden bizzat dinledim. Memnuniyetlerini duymak bizleri de son derece mutlu etmektedir. Bu protokol ile Denizli’mizdeki gazete, radyo, televizyon, dergi ve internet sitelerinin yer aldığı tüm basın yayın kuruluşları ile tanıtım, reklam ve organizasyon ajansları kampanyanın ruhuna da uygun olarak topyekûn bir halde Türkiye Odalar ve Borsaları’nın da desteği ile enflasyonla topyekûn mücadele kampanyamıza katılıyorlar. Enflasyonla topyekûn mücadele kampanyamızda yer alan Denizli Ticaret Odası üyelerinin kampanya ya dair reklamlarında üyelerimize yaptıkları iyilik kadar indirim uygulayacaklar. İnanıyorum ki önemli bir yol kat ettiğimiz kampanyamız bu sayede yeni bir ivme kazanacak, iş âlemimize, sektörümüze önemli bir başarı kazandıracaktır. Bu konudaki ilgi ve desteklerinden dolayı başta Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı olmak üzere, siz değerli gazeteci arkadaşlarımıza teşekkür eder, protokolümüz ve bugün burada atmış olduğumuz imzalar Denizli’mize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı; “Cemiyetimize üye kuruluşlardan gelen yoğun talep üzerine bizde başkanımızın olumlu yaklaşımı ile bu kampanyaya destek vermeye karar verdik. Denizli’de 202 firma bu kampanyaya destek veriyor. Bu rakama ulaşılmasında Denizli Ticaret Odasının katkısı oldukça fazla. Ekonomimizin etkilendiği durumlarda indirim kampanyalarının da ön plana çıktığını belirtmek istiyorum. Her ne kadar indirimler, kampanyalar yapılsa da bunu duyurmamız gerekiyor, bunu halka anlatmamız gerekiyor. Bu anlamda da basının rolü çok büyük. Bizde bu noktada da elimizi taşın altına koyduk, tanıtım anlamında bu kampanyaya destek vermeye karar verdik. Kampanyamıza Denizli’deki 4 televizyon, 5 gazete, 7 radyo, 20 internet sitesi destek veriyor. Bu yoğun desteden dolayı herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelime: , , ,
YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN