28 Mart 2024 Perşembe

EGF’de Kaytan dönemi

7 Ocak 2020
EGF’de Kaytan dönemi

Ege Gazeteciler Federasyonu (EGF) Afyonkarhisar’da buluşarak Olağan Genel Kurul toplantısını gerçekleştirdi. Kongre sonrasında Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Kaytan EGF Başkanı olarak göreve başladı

Ege Bölgesinde faaliyet gösteren cemiyet ve derneklerin oluşturduğu Ege Gazeteciler Federasyonu Afyonkarahisar’da AFBEL Termal Otel’de bir araya geldi. Kongreye Sefa Özdemir’in Divan Başkanlığına Sezer Küçükkurt ve Sinan Tunç Divan Üyesi olarak seçildi. Tek liste gidilen seçimde Cem Kaytan Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi.

Seçimin ardından veda konuşması yapan EGF Başkanı Mehmet Abdioğulları, 6 yıl boyunca birlikte yol aldığı arkadaşlarına ve dernek üyelerine teşekkür etti.  Başkan Abdioğulları, “Kurucu Genel Başkan görevi ile yola çıktığımızdan bugüne kadar yanımda olan siz Ege Bölgesi Dernek ve Cemiyet Başkanları’na gazeteci meslektaşlarıma yaptıkları tüm katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Toplantımıza katılan Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Başkan Vekili Feridun Fazıl Özsoy’a, Onursal Başkanımız Nazmi Bilgin’e, Medya İş Sendikası Genel Başkanı Sezai Ballı’ya, Divan Üyelerimize ve kongremize katılan delegelerimize teşekkür ederiz.

Genel kurulumuzun hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederim. Bir başkanın en fazla iki dönemde başkanlık yapma silsilesinden yola çıkarak Muğla Büyükşehir Cemiyet Başkanımız Cem Kaytan Bey’e görevi devrettik. Kendisine ve yeni yönetimine görevlerinde başarılar dilerim. Her zaman yanınızda olacağım ve çalışmalarınızda desteklerimi esirgemeyeceğimi bilmenizi isterim.” dedi.

Seçim sonunda Divana sunulan önerge sonrasında Abdioğulları EGF’nin Onursal Başkanlığı’na oy birliği ile getirildi.

EGF YÖNETİM KURULU

Başkan Cem Kaytan (Muğla), Sezer Küçükurt (Afyonkarahisar), Cem Ulucan (Aydın), M. Kemal Kaya (Denizli), Sıdıka Kölemen (Fethiye), Erkan Sağlam (Kütahya), Ali Filizkan (Manisa), Serkan Karayol (Uşak), Hüseyin Atılgan (Muğla), Mehmet Akgül (Aydın) ve Tevfik Fikret Sönmez (İzmir)

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN