Gazetecilerden suyun altında ‘Yerel Medya’ pankartı

24 Ağustos 2020
Gazetecilerden suyun altında ‘Yerel Medya’ pankartı

Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti ile CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim’in organize ettiği etkinlikte Aydın’da görev yapan basın mensupları, Kuşadası’nda tüplü dalış ile su altını keşfetti.

Sportif yönüyle tanınan CHP’li Serkan Sevim ile birlikte daha önce rafting yapan Aydınlı gazeteciler bu kez su altına dalış yaparak ‘Yerel Medyana Sahip Çık’ yazılı pankart açtı.

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi katıldığı bir programda Nazilli’de görev yapan gazetecilere ‘Kazanırsak sizi raftinge götüreceğim’ diyen CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim sözünü tutarak basın mensuplarını Muğla’nın Dalaman ilçesinde bulunan Dalaman Çayı’nda rafting yaptırmıştı. Geçtiğimiz haftalarda da Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti (ABGC) Başkanı Cem Ulucan’a yaptığı ziyarette sportif yönünü anlatırken dile getirdiği dalgıçlık üzerine bu kez de Aydınlı gazetecilere söz veren CHP’li İlçe Başkanı Serkan Sevim, ikinci kez de sözünü tutarak Aydın genelinde görev yapan basın mensuplarını su altını keşfetmeye çıkardı.

“YEREL MEDYANA SAHİP ÇIK!”

Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti’nin çağrısı ile talep eden 35 gazetecinin katıldığı etkinlikte, basın mensupları su altının eşsiz güzelliğini inceledi. Kuşadası’nın en gözde oteli Le Bleu Hotel’de gerçekleşen etkinlikte Active Blue Su Altı Kulübü ekibi tarafından verilen eğitimin ardından 4’lü gruplar halinde alıştırma ardından da su altı dalışı gerçekleştiren Basın Mensupları, yaklaşık 4 saat süren su altı etkinliğinde büyük keyif yaşadı. Aydınlı Gazeteciler, su altında Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti tarafından hazırlanan ‘Yerel Medyana Sahip Çık’ yazılı pankart açarak, yerel basına destek verilmesi için farkındalık oluşturdu.

BAŞKAN SEVİM’İN İLGİSİ BEĞENİ TOPLADI

Başkan Serkan Sevim, CHP Nazilli Kadın Kolları Başkanı Gamze Arslan ve gazeteci Orhan Karagöl dalgıçlık brövesi bulunması nedeniyle eğitmenlere yardım ederken, Başkan Sevim’in tüm gazetecilere karşı olan özel ilgisi büyük takdir kazandı. Nazilli’de motosikletiyle gittiği etkinliklerle farklı bir İlçe Başkanı profili çizen Sevim’in su sporları başta olmak üzere hava sporlarında da etkin olması gazeteciler tarafından hayranlıkla karşılanırken, bir sonraki olası etkinliğin de havada olması gerektiği esprilerine neden oldu.

CANLI BAĞLANTILI DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Le Bleu Hotel’de ki öğle yemeğinde Aydınlı gazetecilerle bir arada olması planlanan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel programa katılamazken, otelin bahçesinde hazırlanan sürpriz doğum günü pastası Ömer Günel’in canlı bağlantılı telefon sohbetinde kesildi. Program dışında gelişen bir ziyaret nedeniyle etkinliğe katılamadığı için üzgün olduğunu dile getiren Başkan Günel, hazırlanan sürpriz pasta için ise duygulandığını dile getirdi. ABGC Başkanı Cem Ulucan ve CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim tarafından kesilen pasta sırasında doğum günü kutlanan Başkan Ömer Günel, Aydın’da görev yapan tüm gazetecilere keyifli bir gün geçirmelerini dilerken, Kuşadası’nın tanıtımına katkı sundukları için de kendilerine teşekkür ettiğini dile getirdi.

ULUCAN, “ETKİNLİKLERE DEVAM EDECEĞİZ”

Gazetecilerin tüplü dalış deneyimi yaşamasından mutluluk duyduğunu söyleyen ABGC Başkanı Cem Ulucan, “Serkan başkan ile daha önce rafting etkinliği yapıp bir deneyim yaşamıştık. Geçtiğimiz hafta cemiyetimizi ziyareti sırasında tüplü dalış yapabileceğimiz konusunda görüş birliğine vardık. Önce teknede planlanan etkinlik pandemi nedeniyle teknelerin kapasitesinin yarıya düşürülmesi üzerine Le Bleu Otel’de yapıldı. Gazetecilerin stresli iş hayatlarından bir nebze uzaklaşmasını sağlamak, fiziksel ve ruhsal rahatlamalarına vesile olmak için bu tür sosyal ve sportif etkinlikleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

BAŞKAN GÜNEL’E TEŞEKKÜR ETTİ

Doğa sporlarının hem kişisel gelişimde hem de insanların ruhen ve bedenen dinlenmesinde çok büyük rolü olduğunu hatırlatan CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim de; “Bir aktivitenin hissettirdiği duyguyu en güzel şekilde anlatabilmek için o anı yaşamak gerekir. Önceki Rafting aktivitemizi deneyimleyen basın emekçisi arkadaşlarımın mutluluklarını görünce kendilerine dalış aktivitesiyle ilgili de bir deneyim yaşatmanın güzel olacağını düşündüm. İyi ki planlamışız. Çok güzel anılar ve deneyimlerle aktivitemizi tamamladık. Bu etkinliğimize katkılarından dolayı Kuşadası Belediye Başkanımız sayın Ömer Günel’e teşekkür ederim. Nazik karşılama ve güler yüzle ağırlamalarından dolayı Le Bleu Hotel yönetimi ve personeline, ilgisinden dolayı da Aktive Blue Dalış Okulu sahibi Tağmaç Sarıhan hocamıza ve ekinine, güzel günümüzü ölümsüzleştiren Bct Photography sahibi Burak Çağlar Tunçay’a teşekkür ederim. Bundan sonraki etkinliklerimizde de basın mensubu arkadaşlarımızın ayaklarını yerden kesecek bir aktiviteyle devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN