25 Nisan 2024 Perşembe

Ölmez’i son yolculuğunda sevenleri yalnız bırakmadı

12 Ekim 2019
Ölmez’i son yolculuğunda sevenleri yalnız bırakmadı

Denizli basınının duayen isimlerinden emekli gazeteci Ferruh Ölmez ebediyete uğurlandı.

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde önceki gün yapılan ameliyatın ardından yoğun bakımda verdiği yaşam mücadelesini kaybeden  70 yaşındaki Ferruh Ölmez, Ulu Cami’de Cuma namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından İlbade Mezarlığı’nda  gözyaşları içinde toprağa verildi. Bir dönemin haberleriyle büyüdüğü Ölmez’in cenaze törenine CHP Milletvekili Teoman Sancar, ailesi, meslektaşları ve çok sayıda Denizlili  katıldı.

Denizli basının önemli isimlerinden biri olan Ferruh Ölmez, yaklaşık bir hafta önce rahatsızlanarak Pamukkale Üniversitesi’nde tedavi altına alınmış ve dün riskli bir operasyon geçirmişti. Ameliyat sonrası yoğun bakımda tutulan Ferruh Ölmez’den sabah saatlerinde acı haber gelmiş, duayen gazeteci 69 yaşında hayatını kaybetmişti.

Duayen Gazeteci Ferruh Ölmez’in naaşı sabah saatlerinde Pamukkale Üniversitesi’nden alınarak, Musa Mahallesi’ndeki evine getirildi. Burada helallik alınmasının ardından Ferruh Ölmez için Ulu Cami’de tören düzenlendi. Sevenlerinin yalnız bırakmadığı Ferruh Ölmez, cuma vakti kılınan cenaze namazının ardından sevenleri tarafından İlbade Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN