Başkan Subaşıoğlu’ndan DGC’ye ziyaret

25 Temmuz 2018
Başkan Subaşıoğlu’ndan DGC’ye ziyaret

24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı dolayısıyla Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, basın mensupları ile Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde bir araya geldi. Başkan Subaşıoğlu’nu Denizli Gazeteciler Cemiyet Başkanı Osman Nuri Boyacı, Başkan Yardımcısı Mesut Güler karşıladı. Subaşıoğlu ziyarette basın mensupları ile istişarelerde bulundu.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni 24 Temmuz Basın Bayramı vesilesiyle ziyaret eden Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Türkiye’de basınımız her geçen gün daha demokratik bir ortamda tartışma yapılması noktasında önemli bir rol üstleniyor. Denizli Gazeteciler Cemiyet Başkanımıza, Yönetim Kurulu Üyelerine ve gazeteci arkadaşlarımıza ev sahipliği için teşekkür ediyorum. 24 Temmuz Basın ve Gazetecilik Bayramı kutlu olsun” dedi.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı ise, “Bugün 24 Temmuz Basın Bayramı. 1908 de 2. Meşrutiyetin ilanı ile birlikte sansürün kaldırılmasının 110. yıl dönümünü kutluyoruz. Türk basını 15 Temmuz hain darbe girişiminde rüştünü ispat etti. 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle Gazeteciler Cemiyetimizi ziyaret eden Merkezefendi Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Subaşıoğlu’na teşekkür ediyorum. Kendisi hem 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde hem de 24 Temmuz Basın Bayramı’nda bizleri unutmuyor, bizlerle birlikte oluyor” ifadelerinde bulundu.

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN