Ök ve Filiz’den DGC’ye ziyaret

25 Temmuz 2019
Ök ve Filiz’den DGC’ye ziyaret

Ak Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz ve Ak Parti Denizli Milletvekili Nilgün ÖK, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni (DGC) ziyaret etti.

 AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel ve İl Yönetim Kurulu Üyelerinin de katıldığı ziyarette konuşan DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı, ziyaretlerinde dolayı Ök ve Filiz’e teşekkür etti. Boyacı, Sektörün sorunları hakkında Ök ve Filiz’e bilgi ve çözümü konusunda destek istedi.  Boyacı, Basın Meslek  ve İnter Yasasının biran önce çıkarılmasını, Yargı reformunda yer alan  İcra ilanları ile ilgili maddenin reforma yer almamasını istedi.

Gazeteciliğin, gerçekleri araştırma ve kamuyu doğru kaynaklardan en etkin şekilde aydınlatma mesleği olduğunun altını çizen Filiz ve Ök “Böylesine önemli bir görevi yerine getirmek için özveri ile çalışan,ilimizde faaliyet gösteren yerel ve yaygın gazete, televizyon, radyo, dergi, internet haber siteleri ve haber ajansları temsilcileri olmak üzere yerelden ulusala tüm değerli basın çalışanlarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutlar, kendilerine sağlık, başarı ve esenlikler dileriz. Yeni yasama yılının başlamasıyla birlikte sorunlarınızın çözümü konusunda her türlü çabayı göstereceğiz” ifadelerini kullandılar.

Anahtar Kelime: ,
YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN