27 Nisan 2024 Cumartesi

GAZETECİ KADINLAR SAHANIN TOZUNU ATTIRDI

10 Mart 2020
GAZETECİ KADINLAR SAHANIN TOZUNU ATTIRDI

Merkezefendi Belediyesi ile Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Denizli Şubesi tarafından düzenlenen ve 2 Mart’ta başlayan 11. Geleneksel Annem Futbol Oynuyor Dünya Kadınlar Günü Etkinliği’ne Gazeteci kadınlar katıldı.

Selçukbey Spor Eğitim Merkezi’ndeki turnuvaya 10 takım katıldı. Turnuvada gazzeteci kadınlardan oluşan takım “Denizli Gazeteciler Cemiyeti” adıyla forma giyerken final maçını Merkezefendi Belediyesi ile yaptı. İki takım sahaya ‘Kadına Şiddete Hayır’ pankartı ile çıktı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ilk yarı 20 numaralı forma ile Merkezefendi Belediyesi’nde, ikinci yarı ise 23 numaralı forma ile Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde ter döktü. Gazeteci kadınlar ve Merkezefendi Belediyesi takımı sahada dostça ter dökerken aynı zamanda rekabeti de bırakmadı.
Kadınların yeşil sahada ter döktüğü turnuvaya Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Denizli Şubesi Başkanı Bülent Fil ve çok sayıda sporsever katıldı.

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN