ENERYA İLE DGC AKADEMİ Kent Gazeteciliği Programı

6 Aralık 2018
ENERYA İLE DGC AKADEMİ Kent Gazeteciliği Programı

Özellikle mesleğe yeni başlamış üyelerimizin mesleki gelişimlerini sağlamak, diğer üyelerimizin ise bilgilerini tazelemek amacıyla sürekli eğitimin önemini bilmekteyiz.

Bu nedenle sürekli olarak mesleki konularda teknik düzeyde eğitim verilmesi düşüncesiyle DGC AKADEMİ projesini hayata geçirdik. Söz konusu proje kapsamında her yıl farklı konularda üyelerimizi eğitimden geçirmeyi planlıyoruz.

Akademimizin bu yıl ki başlığı “KENT GAZETECİLİĞİ PROGRAMI”. Bu kapsamda her hafta alanında uzman bir isim yaklaşık 3 saatlik eğitimlerle üyelerimizi derinlemesine bilgilendirecektir.

10 Aralık 2018 Pazartesi günü Saat 09.00’da başlayacak olan DGC AKADEMİ’nin bu yıl ki sponsoru ENERYA’dır. DGC Yönetim Kurulu olarak son derece önemsediğimiz bu projenin hayata geçirilmesi konusunda tereddütsüz destek veren ENERYA Şirketi’ne teşekkürlerimizi sunmakla birlikte Kent Gazeteciliği Programı boyunca yazışmalarımızda olduğu gibi haberlerimizde ENERYA’ya yer vermenin son derece önemli olduğunu düşünmekteyiz.

ENERYA İLE DGC AKADEMİ Kent Gazeteciliği Programı’nın ilk oturumunun konuşmacısı Sayın Valimiz Hasan Karahan olacak. Merkezi İdare ile Yerel İdare arasındaki hiyerarşiden Valilikler ve Büyükşehir arasındaki yetki ile ast-üst ilişkisine kadar birçok konunun ele alınacağı ilk oturum ile başlayacak Kent Gazeteciliği Programı’nın 13 Hafta sürmesi planlanıyor.

İlk oturumun ardından yerel yönetimlerden yargıya, hukuk jargonundan haber yazım diline, sağlıkta idari yapılanmadan sağlık terimlerine,  basın iş kanunundan özlük haklarına, resmi mevzuatlardan tematik haberciliğe kadar birçok alanda üyelerimizi geniş çaplı eğitimden geçireceğimiz bu programın sonunda, katılımcılara bir sertifika da vereceğiz.

Bu kapsamda Pazartesi’den itibaren özellikle genç üyelerimiz başta olmak üzere katılım ve sertifika sürecinin sağlıklı işlemesi için DGC Sekreterimiz Zeynep Meral Şerbetçi’ye isminizi yazdırmanızı önemle rica ediyoruz.

Ayrıca medya işverenleri ve kurum yöneticilerinden katılımın uzun soluklu ve düzenli yapılması için gereken desteği önemle bekliyoruz.

 

Saygılarımla

Osman Nuri BOYACI

 

Program için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. 

DGC PROGRAM

 

 

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN