‘2. Kristal Horoz Basın Ödülleri Yarışması’nın startı verildi

13 Mart 2018
‘2. Kristal Horoz Basın Ödülleri Yarışması’nın startı verildi

Denizli Gazeteciler Cemiyeti tarafından bu yıl ikincisinin düzenleneceği ‘Kristal Horoz Basın Ödülleri’ için start verildi. DGC’de düzenlenen toplantıyla yarışmanın şartnamesi açıklandı.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC), Büyükşehir Belediyesi’nin katkısıyla 2. Kristal Horoz Basın Ödülleri Yarışması için düğmeye bastı. DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı ve yönetim kurulu üyeleri, düzenlenen basın toplantısıyla yarışmanın şartnamesini açıkladı.

KATILMA KOŞULLARI

Yarışmaya sadece cemiyet üyelerinin katılabileceğini söyleyen DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı, “Yarışmaya katılacak eserlerin 1 Ocak 2015 ile 31 Aralık 2017 tarihleri arasında yayınlanmış olması şarttır. DGC üyeleri yarışmaya en fazla 3 eserle, en fazla 2 dalda katılabilir. Bireysel katılımın yanı sıra ekip halinde de katılınabilir” dedi.Eserlerin en geç 10 Nisan Salı Günü, saat 17’ye kadar DGC’ye teslim edilmesi gerektiğini belirten Boyacı, yarışmaya katılanların eserleri ile birlikte Bilgi Formu’nu doldurmalarını unutmamalarını söyledi.

YARIŞMA 6 DALDA OLACAK

2. Kristal Horoz Basın Ödülleri’nin “Haber”, “Tasarım ve Görsel”, “Program”, “Köşe Yazısı”, “Röportaj”, “Dizi Yazı”, ve “TV Sunucu Dalı”nda toplam 6 dalda verileceğini belirten Başkan Boyacı, “2015-17 yılları arası yayınlanmış ve jüri tarafından belirlenen ilk 3 esere ödül verilecek. Ayrıca DGC tarafından Kemal Tartılacı Mesleğe Saygı Ödülü, Sedat Acar Teşvik Ödülü, Abdülgaffar Nemutlu Özel Ödülü ve Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Denizli Büyükşehir Belediyesi Özel Ödülü verilecek” diye konuştu.

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN