Başkan Karaçay “Bu Çirkin Saldırıyı Kınıyoruz”

6 Kasım 2021
Başkan Karaçay “Bu Çirkin Saldırıyı Kınıyoruz”

Denizli’de 4 Ekim Cuma günü Hüseyin yılmaz adlı gazeteci haberleştirmeye gittiği olay yerinde saldırıya uğramıştı. Yaşanan bu olay üzerine Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muhammet Karaçay açıklama yaptı.

4 Ekim günü görevini yaparken saldırıya uğrayan gazeteci Hüseyin Yılmaz için DGC Başkanı Muhammet Karaçay açıklamada bulundu. Açıklamasında Başkan Karaçay “Denizli Gazeteciler Cemiyeti, İHA da görev yapan muhabir Hüseyin Yılmaz 04.11.2021 Cuma günü akşam saatlerinde Denizli’de bir suçtan dolayı aranması bulunan, bir şahsın gözaltına alınmasını haberleştirmek için gittiği olay yerinde saldırıya uğramıştır. Gözaltına alınan şahıs ve yanındaki arkadaşı tarafından fiziki saldırıya uğrayan muhabir arkadaşımız Hüseyin Yılmaz, darp sonucu kolundan ve göğsünden yaralanmıştır. Olayın failleri emniyet güçleri tarafından gözaltına alınırken, arkadaşımız ise şikayetçi olmuştur.

Kamu görev yapmakta olan gazetecilere yapılan bu çirkin saldırıyı kınıyoruz. Görevi başındaki meslektaşımıza saldırıyı yapanlara gözaltına alan Denizli Emniyet Müdürlüğü gereğini yapmıştır, duyarlılıkların dolayı teşekkür ederiz…   Sahada bulunan basın emekçisi meslektaşlarımıza yönelik başka saldırıların yaşanmamasını temenni ederek, konunun takipçisi olduğumuzu kamuoyuna bildiririz” dedi.

Anahtar Kelime: , , ,
YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN