6 Mayıs 2024 Pazartesi

Metin Feyzioğlu DGC’yi ziyaret etti

13 Mayıs 2018
Metin Feyzioğlu DGC’yi ziyaret etti

Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, yerel ve ulusal basın temsilcileri ile bir araya geldi.

Başkan Feyzioğlu’na ziyaretinde Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan eşlik etti. DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı ve çok sayıda gazetecinin katıldığı toplantıda Feyzioğlu tüm sorulara yanıt verdi. Başkan Osman Nuri Boyacı, Metin Feyzioğlu’na Denizli’nin 100 yıllık gazetecilik tarihi ve Gazetecinin El Kitabını hediye etti. Başkan Feyzioğlu ise, Ressam Yaşar Çallı’nın Mustafa Kemal Atatürk temalı tablosunu hediye etti.

Toplantıda ilk olarak DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı söz alarak Feyzioğlu’nun DGC’ye ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Boyacı, “Ben basın adına burada bir kaç şey söylemek istiyorum. Biz gazeteciler terzi söküğünü dikemez hesabı, tüm kesimlerin haklarını sorunlarını kamuoyuna taşıyoruz. Ama kendi haklarımızı taşıyamıyoruz. En önemli sorunumuz basın sektörüne yönelik bir düzenleme olmamasıdır. Biz bu düzenlemelerin oluşmasını istiyoruz” dedi.

Başkan Boyacı’nın ardından söz alan Türkiye Barolar Birliği’nin 8. Başkanı Metin Feyzioğlu seçim güvenliği ve gündeme dair soruları cevapladı.

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN