29 Nisan 2024 Pazartesi

Türkiye’nin en iyileri içinde; DRT’den Cansu Karacık var

6 Kasım 2017
Türkiye’nin en iyileri içinde; DRT’den Cansu Karacık var

Türkiye’nin ilk ve tek spikerler platformu Kırmızı Türk haber tarafından düzenlenen, birçok ünlü simanın konuk olduğu, “Kırmızıtürk Medya Ödülleri” İzmir Ödül Töreni, 4 Kasım Cumartesi günü İzmir Güzelyalı Kültür Merkezi Nazım Hikmet Sahnesi’nde gerçekleştirildi.

DRT Denizli TV Haberleri Sorumlusu Cansu Karacık, yılın“En İyi Hafta Sonu Ana Haber Kadın Spikeri Bölgesel” ödülüne layık görüldü.

Spikerler Platformu ‘Kırmızı Türk Haber’ tarafından düzenlenen Kırmızı Türk Medya Ödülleri’nin töreni 4 Kasım 2017 cumartesi günü İzmir’de düzenlenen programda gerçekleştirildi. İzmir Güzelyalı Kültür Merkezi Nazım Hikmet Sahnesindeki ödül töreninde, birbirinden ünlü simalar yer aldı. Türkiye’nin bir çok ilinden gelen kişiler ödüllerine kavuşurken, gecenin sunuculuğunu Deniz Ölgün ve Alihan Altıtaş üstlendi. Kırmızı Türk Ödülleri’nde, bir milyonun üzerinde kişinin internetteki oylamasıyla toplamda 52 dalda ödüller sahiplerini buldu. Kadınların şıklık yarışına girdiği gecede, DRT Denizli TV Haberleri Sorumlusu Cansu Karacık yılın “En İyi Haftasonu Ana Haber Kadın Spikeri Bölgesel” ödülüne layık görüldü.

“ÖDÜLÜMÜ EKİP ARKADAŞLARIM ADINA ALIYORUM”

Karacık ödülünü Kırmızı Türk Haber Kurucusu Cengizhan Kaya’nın elinden aldı. Kendisine verilen ödül dolayısıyla çok mutlu ve heyecanlı olduğunu söyleyen Karacık, haberin bir ekip işi olduğu belirtti.Karacık, “Ödülümü ekip arkadaşlarım adına alıyorum”dedi.

Habertürk, NTV gibi ulusal kanallarının yanında DRT Denizli ödül alan tek yerel kanal olarak geceye damga vurdu. Yine gecenin sonunda konuşan Cengizhan Kaya da, böyle bir organizasyonla bir araya gelmekten heyecan duyduğunu ve bu sene ödül törenini İzmir’de gerçekleştirdikleri için memnun olduğunu aktardı.

DRT Denizli TV haberleri sorumlusu ve haber spikeri Cansu Karacık’ın 2012’de başlayan yayıncılık kariyeri ise şöyle;
Ege Üniversitesi Radyo, Sinema TV bölümünden mezun olan Cansu Karacık okul yıllarında TRT Radyo spikerlerinden olan ve şimdiki İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen’den diksiyon dersi aldı. Daha sonra Fatih Portakal, Simge Fıstıkoğlu, Veyis Ateş,Oğuz Haksever, Sonay Dikkaya’dan spikerlik dersi aldı. Habertürk Gazetesi’nde staja başlayan Karacık, Artı 1 TV ve Sky TV’de stajına devam etti. Abant TV’de 1 yıl çalıştıktan sonra Cem TV’de sabah programı ve ana haber sundu. 2016 yılında DRT Denizli’ye gelen Cansu Karacık TV haberleri sorumlusu oldu. Karacık hala Yerel Dünya Televizyonu DRT Denizli bünyesinde çalışmalarına devam ediyor.

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN